I. GÓRÉ MŰVÉSZTÁBOR

Programok

II. GÓRÉ MŰVÉSZTÁBOR

2022.10.16. - 7800 Kisharsány, Kossuth utca 13.

A kisharsányi Szent György Kúria és a Góré étterem tulajdonosa, Balogh Ildikó által életre hívott Góré Művésztábor egyfajta társadalmi felelősségvállalás. A koncepció szerint a 7 alkotóból álló művészcsapatnak 3 napja van arra, hogy megismerkedjen a „Góré-élménnyel”, majd saját értelmezése szerint jelenítse meg azt képben, dalban, bármilyen választott műfajban. Az alkotási folyamatnak az időkorláton és a témakörön kívül előre meghatározott kerete nincs. A 2022 őszén zajló tábor alkotói csapatának tagja volt Szeder-Szabó Krisztina (Szeder) és Pásztor Sámuel (Anna and the Barbies) dalszerzők, Bánóczi Bea (slammer) és Busa Pista (Irie Maffia) szövegírók, Lukácsi Liza rendező, Pénzes Bence operatőr, Dér Dávid (Antares) producer.
 
A 2022 júniusában tartott I. Góré Művésztáborban egy musical trailerként definiált kisfilm született, az őszi fordulóban pedig egy videóklip jött létre.
„Az, ami az ilyen típusú, bizalmon, szereteten meg szabadságon alapuló projektekből létrejön, az általában nem egy piacon értékesítendő áru, hanem ilyenkor tényleg az az öröm születik meg, amivel Ildi is csinálja a Górét” – összegzett Lombos Marci alkotó, a táborok állandó szakmai mentora.

Vissza a programokhoz

Szent György Kúria

Ahová haza érkezel...